WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Nathalie van Frederikslust in Almere

waar: Almere

bewoner(s): Nathalie van Frederikslust

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is bij ons een heel belangrijk deel van de kamer. Het is een open keuken en hij loopt zo door in de kamer. De eettafel sluit aan op de keuken en is daarom ook en een zelfde stijl uitgevoerd.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is gekocht bij Rhijnart keukens in Kesteren. We zijn nu 4 maandsen dol gelukkig met onze nieuwe keuken.

vaatwasser: Miele

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Miele

afzuigkap: Miele

Omschrijving

omschrijving

Onze keuken is pas nieuw en we zijn er super blij mee. Hij is nog niet helemaal af want in de coffe corner komen nog zwarte zeiliger tegeltjes en er komen ook nog shutters voor de ramen.
De keuken is mega praktisch omdat je overal heel makkelijk bij kunt, ook als je aan het koken bent.
Door de enorme ruimte die we hebben om spullen op te ruimen is het ook nooit een rommetje in de keuken.
Doordat de afzuigkap via de kruipruimte de luchtjes naar buiten afvoert en verwerkt zit in de kookplaat hebben we ook een veel ruimtelijker gevoel in de keuken behouden.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!