WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Nancy van Brouwershaven in Tilburg

waar: Tilburg

bewoner(s): Nancy van Brouwershaven

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is het hart van het huis. Hier wordt uiteraard gekookt (soms met meerdere personen tegelijk), gegeten en gelachen. Maar ook de krant gelezen, de administratie bijgewerkt, vergaderd en gekletst.

inspiratie: tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken hebben we drie jaar geleden gekocht bij Mandemakers.

vaatwasser: Miele

koelkast: Miele

oven: Miele

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Kijk goed hoe en wat je wilt opbergen in je keuken en hou hierbij tijdens het inplannen al rekening mee. Lades zijn erg praktisch (ik heb ze zelfs in de koelkast en oven) maar soms is het ook fijn om dingen "niet bewegend" weg te kunnen zetten.

Omschrijving

omschrijving

Het grote hakblok is niet alleen heel erg decoratief maar ook zeer praktisch. Ik zou het niet meer willen missen. De losse inductieplaten zijn heel erg handig in gebruik maar ook zeer makkelijk schoon te maken. De decoraties aan de wand wisselen regelmatig want ik schilder ze zelf.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!