WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van N.Last in Haarlem

waar: Haarlem

bewoner(s): N.Last

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het hart van het huis en het pronkstuk;-)

inspiratie: social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Smits keukens in Haarlem. 2015 gekocht en in feb/mrt 2016 geplaatst. We hadden 3 weken voor de verbouwing ivm verhuizing en het is gelukt!

vaatwasser: anders

koelkast: Siemens

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Laat je niet gek maken door de verkopers. Vraag naar ervaringen met het soort huis. (Jaren ‘30 in ons geval) zodat verkoper goed kan meedenken. Klik is ook belangrijk. En goed de reviews lezen.

Omschrijving

omschrijving

Het lichte keramiek blad is niet altijd praktisch maar wel uniek en gaaf! Het werkblad is groot maar aan beide kanten kastruimte en dat is zo handig als je een gezin hebt. Qua voorbereiding als je eters hebt is het heel handig.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!