kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Mouette in Ijmuiden

waar: Ijmuiden

bewoner(s): Mouette

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken heeft een centrale rol. Wij zijn gek op koken en hebben een muur doorbroken naar de serre zodat we een lekker plekje hebben om met vrienden te borrelen of nog even de laatste dingen af te maken voor werk als de ander staat te koken met een wijntje erbij.

inspiratie: social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In december bij de Keukenkampioen.

vaatwasser: AEG

koelkast: AEG

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: AEG

tips: Laat je niet gek maken door wat anderen denken maar blijf bij je eigen smaak zo krijg je uiteindelijk je droomkeuken!

Omschrijving

omschrijving

Van niets naar onze droomkeuken. De keukenboer verklaarde ons voor gek dat we deze combinatie wilden met een marmeren blad en een houtenfront. Toch blij dat wij bij onze eigen smaak hierin zijn gebleven en hebben doorgezet want we krijgen zo veel complimenten en zijn er zelf erg blij mee.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!