WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Monica in Vorden

waar: Vorden

bewoner(s): Monica

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Momenteel zijn wij nog aan het verbouwen. Na de verbouwing wordt de keuken onderdeel van een grote leefkeuken, waar we gezellig kunnen tafelen met vrienden en familie.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, woonwebsite(s), familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken hebben wij gekocht in 2012. Nog niet zo lang geleden zijn de oven en kookplaat nog vernieuwd.

vaatwasser: ATAG

koelkast: anders

oven: ATAG

fornuis: ATAG

afzuigkap: ATAG

tips: Laat je eens adviseren door de keukenverkopers. Zo kwamen wij ook op het idee om dit schiereiland te maken, in plaats van een standaard L-vorm.

Omschrijving

omschrijving

De basic stijl van deze keuken maakt het mogelijk om met accessoires elke keer weer een andere uitstraling te creëren. Zo heb je toch elke keer weer het gevoel dat je een nieuwe keuken hebt.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!