WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Miriam van der Waart in Hoogezand

waar: Hoogezand

bewoner(s): Miriam van der Waart

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken neemt een hele belangrijke rol in, omdat ik graag mag koken en er dus veel tijd doorbreng. Helaas heb ik een kleine woning en is de ruimte beperkt, maar ik ben erg blij met het resultaat. Deze stijl past goed bij de industriële sfeer in mijn huis.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In 2017 bij Brugman.

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Samsung

oven: Whirlpool

fornuis: Whirlpool

afzuigkap: Whirlpool

tips: Doe inspiratie op via internet en woonbladen. Kies een keuken die bij je past qua stijl en dúrf!

Omschrijving

omschrijving

Ik wilde een keuken die je niet in iedere woning ziet. Dat is gelukt, denk ik. Men vindt mijn keuken óf heel mooi óf men vindt het niets. Dat vind ik juist leuk, want het geeft aan dat mijn doel geslaagd is. Ik twijfel nog over de kleur van de deur. Wellicht schilder ik de witte deur nog licht grijs. Ik ben alleen dan bang voor een overvloed aan grijstinten.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!