kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Miranda Dekker in Zwolle

waar: Zwolle

bewoner(s): Miranda Dekker

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is voor ons inderdaad het hart van ons huis! We wonen hier net 3 maand en zijn mede door de keuken die hier mogelijk was verhuisd. Ik vindt het heerlijk dat de eettafel het verlengde is van het kookeiland. Ook doordat de woning bestaat met een splitlevel en daardoor de woonkamer lager ligt heeft het voor ons nog meer effect wat we graag wouden met de keuken!

inspiratie: keukenshowroom

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is uiteindelijk via Beverwijk keukens (via de bouw) Grotendeels gekocht. Het apparatuur van NEFF hebben we los besteld en het hout wat verwerkt is in de keuken hebben we via de meubelmaker.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: anders

tips: Denk goed na wat je exact wilt en probeer het uit te tekenen op de grond en doe dan alsof je er leeft. Vaak vang je dan onhandige dingen op die je kan laten aanpassen i.p.v. dat je er later van baalt.

Omschrijving

omschrijving

Niets anders! We zijn trots op hoe onze ideeen zich uiteindelijk in de uitvoering tot recht zijn gekomen! Een praktische keuken met barretje bij het kookgedeelte (missen nog de barstoelen) zodat je ook daar even snel kan aanschuiven tijdens het koken. De eettafel waar de kids heerlijk kunnen knutselen is ideaal.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!