WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Michael Bakker – Regensburg in Hoogvliet Rotterdam

waar: Hoogvliet Rotterdam

bewoner(s): Michael Bakker - Regensburg

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Doordat het een open keuken is wordt het een geheel met het woongedeelte en door de opstelling heb je tijdens het koken gewoon contact met eventuele visite die in het zit/woon gedeelte zit

inspiratie: keukenshowroom, vrienden, anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De apparatuur hebben wij eerst uitgezocht op het internet en (uiteindelijk) bij Mandemakers gekocht, de keuken zelf hebben we samen met een vriend van ons ontworpen en die persoon heeft ook de keuken gebouwd en geïnstalleerd.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Miele

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Voor apparatuur kan je je heel makkelijk via het internet oriënteren (o.a. bij keukenloods.nl). Met de gevonden prijzen kan je dan ook makkelijk je budget bepalen en onderhandelen met de leverancier waar je het uiteindelijk gaat bestellen.

Omschrijving

omschrijving

Door het verlaagde plafond heb je een mooie (optische) scheiding tussen de keuken en het woongedeelte.

Met het hoogglans zwart hebben we een leuk ruimtelijk en spiegelend effect gecreëerd.
Bepaalde accenten worden door de keuken gespiegeld wat een leuk effect geeft.

Het granieten werkblad bestaat uit 2 delen en wat het afmaakt is dat de spoelbak en opstaande rand van hetzelfde materiaal is gemaakt.

We hebben er bewust voor gekozen om geen stopcontacten en schakelaars op de muur te laten zitten, deze zijn allemaal verwijderd en weg gewerkt achter een kast deurtje (in de hoek) en door een stopcontacten kolom in het werkblad.

De afzuiging vindt plaats via de kookplaat (Novy One) door middel van een recirculatie unit.

De vaatwasser hebben wij iets hoger laten monteren zodat we bij het in/uitruimen niet zo hoeven te bukken, eronder zit dan nog weer een lade voor wat bergruimte.

Onder het schiereiland zitten rondom kastjes met verschillende dieptes waardoor we samen met de apparatuurwand voldoende bergruimte hebben.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!