WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Melanie Pigeaud in Amsterdam

waar: Amsterdam

bewoner(s): Melanie Pigeaud

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het is echt ons centrum. We zitten amper aan onze tafel, zelfs met vrienden zitten we altijd gezellig aan ons kookeiland. Iedereen staat er om heen, borrelt gezellig met elkaar. Staand, zittend het maakt allemaal niet uit. Het is ontzettend fijn om hier het hart van ons appartement te hebben. We wonen op slechts 62 m2 en de keuken is al bijna 20m2 van het huis en dat vinden wij juist ontzettend belangrijk. Als er gasten zijn ben je altijd in contact met hun. Tijdens het koken kan je lekker kletsen en borrelen en dan zo het eten vanaf het kookeiland opscheppen en genieten.

inspiratie: social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Ik heb de keuken gekocht toen we hier kwamen wonen.

vaatwasser: Zanussi

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Bosch

tips: Zorg ervoor dat hij goed is ingedeeld en dat je altijd in contact kan staan met je gasten, dat maakt het echt gezellig om te koken en doe je het allemaal samen!

Omschrijving

omschrijving

Wij hebben ooit (2 jaar geleden) toen we hier kwamen wonen het meest basic servies gekocht van de Ikea. We hadden daar, na de aanschaf van ons paleisje, geen budget meer voor. Nu zouden we het heel fijn vinden om onze keuken een echte boost te geven met dit prachtige servies om het plaatje compleet te maken voor alle top avondjes met vrienden. Of gewoon gezellig met zijn tweeën met ons zondagsontbijt!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!