WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Mawuenyega in Eindhoven

waar: Eindhoven

bewoner(s): Mawuenyega

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is met zijn schiereiland inderdaad het hart van ons huis waar we gezellig bij elkaar zitten en staan terwijl er gekookt en geproefd wordt. Ook voor een lekkere kop koffie kruipt men hier bij elkaar en voor mijn man en mij begint de dag steevast met stevige espresso aan het eiland.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, woonwebsite(s), vrienden, familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben onze keuken gekocht bij keukensale in Rozendaal in januari 2016

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: anders

tips: 1. Neem echt de tijd om rond te kijken om ideeën op te doen.2.Denk goed na over wat voor jou belangrijk is in een keuken qua apparatuur, werkruimte, indeling etc3. Vergelijk keukenzaken in wat ze bieden aan service en aftersales want daar zit groot verschil in.

Omschrijving

omschrijving

Het is een superfijne ruime en functionele keuken geworden met veel koel- en vriesruimte. Ruim voldoende werkruimte op de aanrechtbladen die van keramiek zijn en daardoor hygiënisch en heel makkelijk in onderhoud. De witte siemensapparatuur steekt erg mooi af tegen het diepe grijs en de grijze gootsteen steekt weer mooi af tegen het wit keramieken blad waar hier en daar een zachte grijze ader doorloopt. De apparatuur, m.u.v. de afzuigkap, in deze keuken is van Siemens en bevalt uitstekend. De inductieplaat heeft zelfs een gedeelte waar je een braadslee op kunt zetten.
Achteraf hadden we toch moeten kiezen voor de stoomoven ipv de combi-oven/magnetron maar dat kunnen we in de toekomst altijd veranderen.
We zijn erg tevreden met het uiteindelijke, totale plaatje van onze keuken waarbij ook de kleuren in een rustige, fijne balans zijn.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!