WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Martine Lissenberg in Hemelum

waar: Hemelum

bewoner(s): Martine Lissenberg

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is (na de bijkeuken) de eerste ruimte waarin je binnenkomt. Hierdoor worden er veel kopjes thee/koffie gedronken aan de keukentafel met buren en vrienden. Natuurlijk de maaltijden met ons gezin en de vele kook- en bakavonturen!

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keukenhof keukens in Wieringerwerf in juni 2017

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: ATAG

fornuis: Whirlpool

afzuigkap: Bosch

tips: Neem de tijd om je goed te oriënteren en alle keuzes goed af te wegen. Houd de samples van de kastjes/blad ook in daglicht en neem een tegel mee naar de showroom om goed te kijken of de materialen/kleuren goed bij elkaar passen.

Omschrijving

omschrijving

Omdat het aanrechtblad doorloopt in de vensterbanken en daarachter ook een terras is, is het zomers handig met de ramen open om allerlei lekkers door te geven en de kraan ook van buiten te bedienen.
We hebben een schuifdeur laten maken omdat de deur in de vorige situatie steeds voor de koelkast open stond.
Het oude raampje dat op het plankje staat kwamen we tegen toen we de muur aan het slopen waren. Dat zijn leuke dingen en op deze manier krijgt hij weer een plek in de keuken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!