WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marloes Kemna in DAARLE

waar: DAARLE

bewoner(s): Marloes Kemna

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Toen we ons huis gingen verbouwen wilden we graag een woonkeuken. We hebben de buitendeur naar de bijkeuken verplaatst en in de deuropening een raam geplaatst. Op deze wijze hebben we direct licht in de keuken en kijk je tijdens het koken op het zijterras. De deur die rechts van de keuken zat, zat eerst in het midden van de muur. Door het verplaatsen van de deuren konden we een grote wens in vervulling laten gaan, het kookeiland. Door het iets verlaagde plafond kon de afzuigkap in het plafond gemonteerd worden. De motor staat op zolder. De strakke keuken heeft een grijs composieten blad. Dit is echt onze woonkeuken geworden waar we met familie en vrienden kunnen genieten.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken hebben we in 2018 bij een keukenraam gekocht.

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Whirlpool

oven: Whirlpool

fornuis: Whirlpool

afzuigkap: Whirlpool

tips: Ga op je gevoel af en wees niet bang om veranderingen in huis door te voeren om je dromen uit te laten komen. Dream big.

Omschrijving

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!