WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marloes Jongebloed in Haren

waar: Haren

bewoner(s): Marloes Jongebloed

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Wij zijn vaak in de keuken te vinden om te koken, taarten te bakken of iets anders lekkers te bereiden.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), vrienden, familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Oktober 2017 bij Brugman Keukens in Groningen

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Whirlpool

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: AEG

tips: Doe van te voren inspiratie op voor jouw droomkeuken, er is zo veel keus. Weet je eenmaal wat je wilt, stap daar dan niet meer van af en blijf net zo lang onderhandelen totdat je een goede prijsafspraak hebt. Er is veel mogelijk.

Omschrijving

omschrijving

Eind 2017 hebben wij een oud en vervallen jaren ‘70 huis gekocht. Helemaal weg van de plek, maar wat een werk zou dit klushuis ons opleveren… en dat zonder enige klus ervaring. Toch zagen we direct de potentie van het huis en besloten we tot koop over te gaan.
Na het tekenen van het voorlopig koopcontract zijn wij direct op zoek gegaan naar een nieuwe keuken, want de oude keuken kon echt niet meer. Scheve deuren, apparatuur dat niet meer werkte, stinkende kasten… Bij een eerder huis dat we bezichtigd hadden stond in de keuken een prachtige boretti gasfornuis/oven. We waren hier helemaal weg van. De boretti vormde de basis voor de keuken en hierom heen hebben wij de keuken laten ontwerpen. Met de inspiratie opgedaan bij familie en vrienden, in woontijdschriften en op pinterest wisten wij precies wat wij wilden en hier zijn wij ook niet meer vanaf geweken. De keuken was zo uitgezocht en besteld.
Uiteindelijk hebben wij acht maanden moeten wachten voordat een maand geleden de keuken is geplaatst. De verbouwing werd een extreem grote klus, maar wat hebben wij daar van genoten. Op een paar specialistische werkzaamheden na alles zelf gedaan. Van muren slopen tot metselen, van woonkamer strippen tot elektra en vloerverwarming aanleggen. Niets was ons te gek. De aanschaf van de keuken was de eerste stap, de plaatsing van de keuken was de afsluiting van ons verbouwproject. Wat is het gaaf geworden! Zo trots op het eindresultaat

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!