kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marloes Alink in IJsselstein

waar: IJsselstein

bewoner(s): Marloes Alink

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Wij houden van koken; van een simpel gerecht voor doordeweeks, tot aan het organiseren van grote diners voor 25 personen (!). In deze kleine, maar functionele en praktische keuken kan het allemaal!

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), vrienden

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken hebben wij in Februari 2017 gekocht bij Grando Keukens.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: ATAG

afzuigkap: anders

tips: Bespaar niet op apparatuur en het barblad, dit gebruik je namelijk constant. Vaak kan je bij leveranciers van keukenapparatuur wel een `deal` maken: Wanneer je meerdere producten bij ze afneemt, is er in de totaalprijs zeker wat mogelijk.

Omschrijving

omschrijving

Super trots ben ik op het onze nieuwe keuken! Het is een kleine, onhandige ruimte, waardoor wij slim moesten omgaan met opbergruimte. Wij hebben hierom ook gekozen voor inbouwapparatuur.
Mijn vriend wilde dolgraag een wijn klimaatkast, ik kreeg de grote schuiflades die ik altijd al had willen hebben. Het is een praktische indeling geworden, alles past er in en wij hebben genoeg opbergruimte. Daarnaast kozen wij ervoor om niet te bezuinigen op apparatuur en het barblad: goede kwaliteit, stoere uitstraling en bestendig tegen krassen en hitte.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!