WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marjolijn in Enschede

waar: Enschede

bewoner(s): Marjolijn

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is letterlijk het centrum can onze woning, we koken er een paar keer per week. Savonds drinken we regelmatig een drankje aan de bar.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In december 2017 op maat laten maken door Stooff interieurbouw in Eibergen. Ontworpen door TypischRoos.

vaatwasser: ATAG

koelkast: anders

oven: ATAG

fornuis: ATAG

afzuigkap: ATAG

tips: Wat voor ons belangrijk was... Driehoeksverhouding wasbak/kookplaat/koelkast... Genoeg stopcontacten Sfeer, comfort, makkelijk schoon te houden door de gladde oppervlakken.

Omschrijving

omschrijving

Erg blij met deze keuken, we hebben hem laten ontwerpen door TypischRoos interieurstyliste, de keuken zat eerst op een andere plek en zij heeft bedacht om hem midden in de kamer te plaatsen. Het koperen blad vonden we spannend maar daar zijn we ook er blij mee, gaat nu steeds meer leven door de vlekjes.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!