WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marjolein Schraa in Heerhugowaard

waar: Heerhugowaard

bewoner(s): Marjolein Schraa

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De prachtige open keuken mag absoluut gezien worden in dit huis! De Pandomo stuc muur zorgt voor een stoere uitstraling. Er wordt veel en lang getafeld in deze gezellige ruimte.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Mijn keuken is bij Ikea gekocht in 2015

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Whirlpool

oven: Whirlpool

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Door de open woonkamer ben ik goed geadviseerd: er werd me aangeraden om een duurdere vaatwasser aan te schaffen omdat deze geluidslozer is. Nu kan er rustig een gesprek gevoerd worden zonder dat de vaatwasser overlast geeft. Ik ben vooral blij met de muur welke bestand is tegen kookvlekken. Vanaf de zithoek is er zicht op de keuken, tegels geven al snel een drukke onrustige uitstraling. Het pandomo stucwerk staat prachtig en is zo af te nemen met een doekje.

Omschrijving

omschrijving

De keuken is een meubelstuk in mijn woonkamer. Ondanks het open karakter heb ik de juiste keuzes gemaakt voor de indeling en afwerking die het geheel in de woonkamer ten goede komen. De zijkant can de keuken heeft een doorlopend keukenblad. Deze sjieke afwerking is voor mij in combinatie met de mooie muur, een kers op de taart.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!