WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marissa in Boekelo

waar: Boekelo

bewoner(s): Marissa

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het hart van mijn huis wil ik niet zeggen, meer het middelpunt. Ik vind namelijk dat wij (het gezin wat er woont) het hart zijn. Wij maken ons huis levend en ‘kloppend’ en onze keuken, ons middelpunt, straalt daarin! :-) We zijn zo blij dat (na een flinke verbouwing) deze keuken onze trots is!

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bruynzeel Hengelo, in februari 2018

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Denk “out of the box”! En laat je eigen ideeën niet in de weg staan door keukenverkopers die zeggen dat het allemaal niet kan zoals jij het voor ogen hebt. ;-)

Omschrijving

omschrijving

De keuken is perfect. Precies de basis die wij voor ogen zagen toen we begonnen met verbouwen. Helaas is de aankleding nog niet perfect en dat maakt deze winactie zo geschikt!

We houden van minimalistisch, Scandinavisch en vooral clean en white. Alleen mist de keuken nét dat kleine puntje van gezelligheid en dat kan mooi textiel doen.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!