WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Mariska Kuhn in Amsterdam

waar: Amsterdam

bewoner(s): Mariska Kuhn

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is het hart van ons nieuwbouw huis op het water. Het eiland staat midden in de kamer en vanaf alle kanten heb je zicht op het water het is hier heerlijk koken met de familie .

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keulen gekocht in 2017 geplaats in December 2017. Gekocht bij Kuchenland.

vaatwasser: Siemens

koelkast: anders

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Volg je hart en je Eigen smaak

Omschrijving

omschrijving

De kleur van onze keuken is Salie groen en heb ik uitgekozen tijdens mijn moeilijke zwangerschap. Door de Hormonen wilde ik graag een groenen keuken hebben mijn man heeft door mijn moeilijke zwangerschap toegegeven :-). Iedereen incl. mijn man heeft regelmatig grapjes over onze “groene Keuken ” gemaakt.
Gelukkig heeft het perfect uitgepakt het salie groen met het Keramiek witte keukenblad en de zwarte apparatuur. met een walvisgraat eikenhouten vloer. Het is het pronkstuk in ons huis. Wij koken met de hele familie aan het eiland en kijken naar de eendjes die voorbij zwemmen.

Alleen hebben we nog steeds geen nieuw servies en het witte VT wonen servies zal prachtig uitkomen in onze keuken.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!