WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marinka Bassa in Nieuwegein

waar: Nieuwegein

bewoner(s): Marinka Bassa

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik hoop dat het een belangrijke plek wordt voor ons.. de eettafel komt er ook te staan! Een echte woonkeuken dus!! ????

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In de afgelopen maanden druk mee geweest. En hij zit er nu sinds een week of 2 in. We kochten hem bij Middelkoop in Culemborg. Echt een dikke 10 voor die zaak!!

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: We zijn bij verschillende keukenverkopers geweest en we hebben écht het verschil gemerkt of je bij een keten of speciaalzaak koopt. Wij deden het laatste en zijn daardoor misschien wat duurder uit. Maar wat een service!! Zou het echt iedereen aanraden!

Omschrijving

omschrijving

Ik zou echt helemaal niks anders doen.. en na het al die tijd alleen op 3dtekening te hebben gezien is het resultaat in het echt nog mooier dan ik dacht!!
Nu dus alleen nog éxtra mooi maken als we er gaan wonen!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!