WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marije in Middelburg

waar: Middelburg

bewoner(s): Marije

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik vind de keuken een fijne plek, zeker ook omdat we allebei graag koken. Het is een open keuken dus zit je aan tafel of op de bank, kan je toch gezellig kletsen terwijl de ander aan het koken is.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben de keuken juni”2017 gekocht bij grando keukens.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Ga echt je eigen gevoel achterna van wat jij mooi vind. Zo word de keuken ook je eigen plek en krijg je plezier in koken/bakken. Ik zou zelf niet zonder een quooker kunnen, vind ze geweldig fijn. Zelf hebben we de zwarte prachtig!

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op de keuken omdat we hem zelf gezet hebben en mijn man de metaal plank gemaakt heeft, waar ik allemaal leuke dingen op kan zetten. Zelf vind ik het beton blad mooi, die een doorleefde uitstraling krijgt.

Ik zou in de toekomst misschien nog tegeltjes op de achterwand willen. En de posters vervangen door mooie andere of 1 grote.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!