WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marieke van Viegen in Ellecom

waar: Ellecom

bewoner(s): Marieke van Viegen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken grenst aan de doorgaan naar boven. Het is een zichtlocatie. We koken veel, ook veel Met de kinderen.

inspiratie: keukenshowroom

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keuken is in februari gekocht bij ikea. Apparatuur is rechtstreeks bij Miele aangeschaft.

vaatwasser: Miele

koelkast: Miele

oven: Miele

fornuis: AEG

afzuigkap: Miele

tips: Goede apparatuur is belangrijk. Laag energieverbruik, goede resultaten en hoogwaardige afwerking. Zelf een keuken plaatsen is een uitdaging maar zeker de moeite waard.

Omschrijving

omschrijving

Samen met de buurman hebben we de oude keuken verwijderd en de nieuwe keuken geplaatst. Ons huis is in 1840 gebouwd en is deels verzakt. Leidingwerk was dramatisch. Het is dus lastig om een keuken te plaatsen. De koof heb ik zelf gemaakt. Ben onwijs trots op het resultaat!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!