WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marieke Poorts in Strijbeek

waar: Strijbeek

bewoner(s): Marieke Poorts

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is dé leefplek in ons huis. `S ochtends als we er ontbijten, schijnt de zon heerlijk naar binnen. Als ik thuis ben met de kindjes dan wordt er rondom het keukeneiland gespeeld. En `s avonds tijdens het koken, kletsen we gezellig bij op de barkrukken.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: CVT Breda, winter 2015/2016

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Maak vooraf moodboards (eventueel op Pinterest), zodat je voor jezelf duidelijk hebt wat voor stijl keuken je wilt, voordat je een keukenzaak binnen stapt. Verder zijn wij heel blij met onze Bora kookplaat en afzuigkap in een.

Omschrijving

omschrijving

We hebben ons huis samen met een architect ontworpen, en heel veel in huis zelf gedaan. De architect had de keuken getekend op een andere plek. Maar hoe ik ook bleef schuiven met mijn interieurontwerp, ik kwam er maar niet uit. Totdat ik bedacht dat de keuken en woonkamer van plek moesten wisselen. Klein probleempje: alle leidingen waren al gelegd. Uiteindelijk kon het nog aangepast worden, met als enige overblijfsel een stopcontact onder de bank, dat eigenlijk voor de oven was bedoeld. Ach ja, best handig 🙂

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!