WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Marianne in Monnickendam

waar: Monnickendam

bewoner(s): Marianne

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik hou van koken en iedereen kan aanschuiven. Omdat het een open keuken is vind ik het belangrijk dat hij past in de rest van de woonkamer en dat je er graag naar kijkt en dat het geen storend element is.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken stond al in dit huis toen wij het kochten, is inmiddels wel uitgebreid en geschilderd. In 1998 is hij groter gemaakt en in 2017 geschilderd en verfraaid

vaatwasser: Samsung

koelkast: Zanussi

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: Gaggenau

tips: Heel veelplaatjes bekijken en prijzen vergelijken en mocht je handig zijn of is het budget niet zo hoog dan kan je door kleine toevoegingen of een kwast een mooi en super resultaat krijgen

Omschrijving

omschrijving

Ik ben graag in de keuken, na de “goedkope” renovatie ben ik weer aan het bedenken hoe ik hem nog meer kan veranderen en anders een hele nieuwe keuken?

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!