Keuken van Marianne in Monnickendam

waar: Monnickendam
bewoner(s): Marianne
welke stijl omschrijft jouw keuken het best?: landelijk
hoe belangrijk is jouw keuken?: Ik hou van koken en iedereen kan aanschuiven. Omdat het een open keuken is vind ik het belangrijk dat hij past in de rest van de woonkamer en dat je er graag naar kijkt en dat het geen storend element is.
inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)
waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken stond al in dit huis toen wij het kochten, is inmiddels wel uitgebreid en geschilderd. In 1998 is hij groter gemaakt en in 2017 geschilderd en verfraaid
vaatwasser: Samsung
koelkast: Zanussi
oven: anders
fornuis: anders
afzuigkap: Gaggenau
tips: Heel veelplaatjes bekijken en prijzen vergelijken en mocht je handig zijn of is het budget niet zo hoog dan kan je door kleine toevoegingen of een kwast een mooi en super resultaat krijgen

omschrijving

Ik ben graag in de keuken, na de “goedkope” renovatie ben ik weer aan het bedenken hoe ik hem nog meer kan veranderen en anders een hele nieuwe keuken?

Vorige artikel Volgende artikel

Laat jouw keuken zien

Upload jouw foto's

Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties