WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Maria Heemskerk in Rotterdam

waar: Rotterdam

bewoner(s): Maria Heemskerk

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken wordt veelvuldig gebruikt. Elke dag wordt er wel een ontbijt en diner klaargemaakt en vaak ook een lunch voor papa, mama en twee kindjes van 2 en 4. Dit is ook de reden dat we er tijdens de verbouwing voor hebben gekozen om er een open keuken van te maken. Zodat de gene die in de keuken staat er toch bij hoort en een oogje in `t zeil kan houden.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij bruynzeel in 2017

vaatwasser: anders

koelkast: Siemens

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Je kunt ontzettend veel afdingen op je keuken. Tot de helft! Laat je niet misleiden door mooie praatjes en verse appelgebak. Wij hebben extra bespaard door de apparatuur op internet te kopen en zelf te plaatsen.

Omschrijving

omschrijving

We hebben heel lang nagedacht over de achterwand. Een geverfde muur werd snel vies, geen tegeltje vonden we mooi en alle andere mogelijkheden leek ons ook geen optie.
We houden van hout omdat het zo`n mooi product is om mee te werken. Dat gaf de doorslag voor de osb plaat. Op maat laten zagen en zo geplaatst. En geeft de mogelijkheid om allerlei dingen op te hangen. Ook zijn we erg blij met het compositietenblad. De meeste apparatuur is van Smeg die we zelf via internet hebben gezocht en geplaatst. Onlangs hebben we een schuifpui geplaatst in de woonkamer, waardoor de deur ernaast in de keuken overbodig is geworden. Ik had die ruimte wel willen gebruiken voor extra kastruimte.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!