WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Margaret in Haarlem

waar: Haarlem

bewoner(s): Margaret

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ons keuken is zeker het hart van de ark, met zoveel ruimte aan het aanrecht is er plek voor iedereen. Dagelijks n feestje om in de keuken te staan.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Bruynzeel in Haarlem, 2016, maar pas in 2017 was onze ark af, dus we gebruiken alles pas vanaf maart 2017.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: NEFF

fornuis: ATAG

afzuigkap: anders

tips: Mocht je n RVS aanrechtblad willen, neem er nooit 1 met naden zoals in de keukenshowroom alleen mogelijk bleek, ga even verder shoppen!

Omschrijving

omschrijving

We zijn trots op het gehele plaatje, dat de belijning zo mooi door loopt, en op alle apparaten die erin zitten. Ook dat we het blad op maat hebben laten maken, zonder naden en de Bulthaup kraan uit de muur was een musthave. We zouden niet anders willen. Enige persoonlijke twijfel is of ik toch niet een elektrische kookplaat had moeten nemen, niet zo mooi, maar wel veel makkelijker schoon te maken!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!