WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Manouk Bussink in Bemmel

waar: Bemmel

bewoner(s): Manouk Bussink

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het hart van het huis, plek om lekker te koken, waarbij familie en vrienden lekker kunnen meekijken en komen kletsen aan het kookeiland.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In september 2016, in april 2017 is deze geplaatst. Gekocht bij Wansing keukens in Dinxperlo

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Ga heel veel rondkijken en bedenk wat jij handig vind! Bv hoogte van kastjes en de afstand tussen de vaatwasser en en kasten. Leg eventueel de keuken uit met karton en loop er eens (om) doorheen.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op het hele geheel, inclusief stalen pui die we dit jaar hebben plaatsen. Ik ben gelukkig nog niets tegengekomen dat ik liever anders had willen hebben!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!