WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Mandy Appel in VUGHT

waar: VUGHT

bewoner(s): Mandy Appel

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is het middelpunt van ons huis, letterlijk en figuurlijk....hier wordt gekookt, gegeten, huiswerk gemaakt en geborreld.

inspiratie: tijdschriften, anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De lades en kasten zijn gekocht bij IKEA in 2012, de fronten hebben we op maat laten zagen en zelf afgewerkt. Het plafondhoge stalen rek is door ons ontworpen en in 2017 gemaakt en geplaatst

vaatwasser: Siemens

koelkast: Liebherr

oven: ATAG

fornuis: ATAG

afzuigkap: AEG

tips: Veel kijken in tijdschriften en op Internet, plaatjes bewaren, opnieuw blijven bekijken en de mooiste bewaren, vergeet de praktische zaken niet! En geef er je eigen smoel aan.

Omschrijving

omschrijving

De blauwe tegels, een restpartij zwembad tegels, vallen direct op en maken je instant vrolijk. Het industriële op maat gemaakte rek met draadglas hebben we later toegevoegd en geeft de keuken iets stoers.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!