WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Maikel Leermakers in Helmond

waar: Helmond

bewoner(s): Maikel Leermakers

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We brengen veel tijd door in de keuken. Contact met de eettafel is een doel geweest. Koken en kletsen terwijl de kinderen zitten te puzzelen of knutselen

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: December 2017. Zelf ontworpen en door een interieurbouwer op maat laten maken. (Geurds interieur)

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Veel pinteresten, vtwonen en rondkijken en vooral ook eens aan een interieurbouwer denken. Echt maatwerk is ietsje duurder maar viel best mee. En echt alles is dan mogelijk

Omschrijving

omschrijving

Trots op het eigen ontwerp en de grote eiken deuren die helemaal op maat gemaakt zijn. Eigenlijk is alles precies geworden zoals we gewild hadden. Niks meer aan doen dus! Alleen veel koken!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!