WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Maike Chermin-Luypers in Eindhoven

waar: Eindhoven

bewoner(s): Maike Chermin-Luypers

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is het centrale punt van ons huis! We zitten hier altijd, lekker koken, napraten over de dag, met vrienden gezellig eten en natafelen, of een spel spelen! Een heerlijke plek waar we ons helemaal thuis voelen!

inspiratie: social media (pinterest), woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de kastjes en de apparatuur bij de Ikea gekocht. Hier hebben we een betonnen aanrechtblad op laten maken door een fabrikant in Eindhoven. De keuken hebben we in 2017 geplaatst.

vaatwasser: anders

koelkast: LG

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Bedenk je goed welke uitstraling je wilt hebben, dit hoeft niet in 1 dag besloten te worden, wij hebben eerst de basis gezet en daarna pas stukken toegevoegd, zoals de rekjes, de kurken wand, de eethoek! Doe het stap voor stap en voeg zo telkens iets meer je eigen style toe!

Omschrijving

omschrijving

We hebben samen de oude keuken gesloopt, en ook de nieuwe keuken zelf geplaatst! Het betonnen blad hebben we laten maken, en geeft onze keuken net die extra stoere uitstraling die we wilde hebben! Na flink wat maanden klussen is het hart van ons huis eindelijk af en helemaal naar onze smaak, industrieel, modern, robuust, stoer maar toch heel knus en gezellig! Helemaal verliefd op onze keuken!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!