WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Mady van der Riet in Hillegom

waar: Hillegom

bewoner(s): Mady van der Riet

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is echt één van de belangrijkste ruimte in ons huis. We eten en borrelen graag aan de bar en mijn man staat graag in de keuken om allerlei culinaire hoogstandjes te maken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de keuken in 2018 gekocht.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Liebherr

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Zorg voor genoeg opbergruimte, zodat alles uit het zicht kan worden opgeborgen, maar ook netjes in de kastjes kan.Maak de keuken praktisch voor alle familieleden om te gebruiken. Wij hebben op de kastenwand, waar de koelkast en de vriezer in zitten, handgrepen gemaakt. Greeploze kastjes zijn voor kinderen moeilijker te openen.

Omschrijving

omschrijving

Wij hebben de indeling van onze keuken zelf ontworpen. Daarbij hebben we rekening gehouden met praktische zaken, maar zeker ook met het aanzien. Ik wilde heel graag een zwarte keuken, omdat deze perfect past bij het industriële karakter van onze bollenschuur en de zwarte stalen balken op het plafond. Voor mijn man was het belangrijk dat er veel apparatuur in de keuken zat, zodat hij goed kan koken. Zo hebben we een stoomoven en een combi-oven. Ook hebben we een grote (aparte) vriezer en een warmhoudlade.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!