WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Maartje Makkink in Den Haag

waar: Den Haag

bewoner(s): Maartje Makkink

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is waar het hele gezin iedere dag samenkomt, maar ook met vrienden koken we graag samen en is de keuken ook het hart van ons huis.

inspiratie: keukenshowroom

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben de keuken in 2010 gekocht bij Engelen Keukens.

vaatwasser: Gaggenau

koelkast: Gaggenau

oven: Gaggenau

fornuis: Gaggenau

afzuigkap: Gaggenau

tips: Kijk bij het kopen van een keuken verder dan alleen de uitstraling! Natuurlijk is dit erg belangrijk, omdat je er iedere dag naar kijkt, maar onderschat de waarde van goede keukenapparatuur niet. Dit gebruik je tenslotte dagelijks.

Omschrijving

omschrijving

Ik vind de ruimte die we in de keuken hebben erg fijn, zo kan je gemakkelijk met meerdere mensen in de keuken bezig zijn. Verder ben ik erg blij met onze keukenapparatuur! Als ik moet benoemen wat ik anders zou willen, is dat de indeling. Ik vind een kookeiland waar je met zn allen gezellig omheen kan staan erg leuk!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!