WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Maartje in Rotterdam

waar: Rotterdam

bewoner(s): Maartje Verheijden

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Toen ik mijn appartementje kocht, was ik nog niet zo`n koker. Dat is nu wel anders! Ik breng hier eindeloos veel tijd door met experimenteren, koken en bakken. De keuken is daarom nu wel echt te klein, maar nog steeds erg fijn. Met het zelfgemaakte open wandrek ben ik heel erg blij. Nu heb ik gelukkig ietsje meer ruimte voor al mijn keukenspulletjes. Mijn droomwens is nu door mijn kook- en bakliefhebberij een woonkeuken, waarin ook kan worden gegeten en ontspannen.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Die zat er al in.

tips: Bedenk goed wat je in de keuken wil gaan doen. Wordt het de kern van je huis: zorg er dan voor dat je hier ook kan ontspannen met vrienden en familie.

Omschrijving

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!