WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Maaike Logtenberg in Berkel en Rodenrijs

waar: Berkel en Rodenrijs

bewoner(s): Maaike Logtenberg

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is de plek waar we de voorpret beleven van bbq`s tot kerstdiners met al die ons lief zijn. Waar ik mijn zoon van 6 de liefde voor koken probeer bij te brengen. Waar we handen en soms ook voeten wassen. Waar we na een zware dag een drankje pakken. Waar je ziet hoe we willen leven met fruit en groente hoog opgestapeld. Waar altijd een kop koffie of thee klaar staat. Waar herinneringen zijn met een schilderij van mijn vader die er niet meer is en de bussen van mijn oma waar ik vroeger als kind altijd de zoutjes uit mocht halen en helpen met presenteren. Met de grote mensen luxe van een aparte oven en magnetron (yes BABY!) en een quooker! Met fairtrade fruitschaal van Piet Hein Eek die ik voor mijn verjaardag kreeg van mijn man. En magneetsticker (groovymagnets) met alle reminders en uitnodigingen. En de hanglampen via www.vintshop.nl (aanrader!).

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Keukenvision vanuit de bouw van ons nieuwbouwhuis. Huis is opgeleverd februari 2018.

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Whirlpool

oven: Whirlpool

fornuis: Whirlpool

afzuigkap: Zanussi

tips: Luister naar goede raad en doe je eigen zin.

Omschrijving

omschrijving

Ik zou helemaal niks anders willen.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!