WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van M. Meerman in Goes

waar: Goes

bewoner(s): M. Meerman

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is nu een gezellige plek waar wordt gekookt en gebakken, maar waar we ook heerlijk kunnen zitten.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), vrienden

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is in mei geplaatst door een lokale keukenwinkel.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: anders

tips: Luister zeker naar de adviezen van de keukenverkopers, maar zorg er ook voor dat je goed voorbereid op pad gaat zodat je weet wat je wensen/eisen zijn. Voldoende opberg- en werkruimte, 2 ovens, een ruimte voor het koffiezetapparaat en de kookboeken en voldoende ruimte om te zitten waren voor ons het uitgangspunt bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Verder moest de keuken praktisch en tijdloos zijn.

Omschrijving

omschrijving

De indeling van de keuken is praktisch en mooi. Onze zoektocht heeft een jaar geduurd, maar nu hebben we een keuken waar we helemaal tevreden mee zijn!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!