WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van M.E. Bosma in Zeewolde

waar: Zeewolde

bewoner(s): M.E. Bosma

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Er wordt elke dag met veel plezier in gekookt. In het weekend wordt er vaak gebakken. De keuken bevindt zich in het middelpunt van het huis. Je kunt zowel de voordeur als de achterdeur zien vanuit de keuken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht in december 2016 bij de fa. Arma Keukens in Nunspeet

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Ga voor kwaliteit en kies zorgvuldig. Ga ervan uit dat de service van de keuken verkoper belangrijk is om alles naar wens geïnstalleerd te krijgen.

Omschrijving

omschrijving

Deze keuken is recent verbouwd. We hebben een draagmuur naar de garage hiervoor weggehaald en er zo 6 vierkante meter bij gekregen. We hebben elk detail met zorg uitgekozen en zijn trots op de keuken in zijn geheel en op diegenen die er aan hebben meegewerkt.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!