WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Lyske in Antwerpen

waar: Antwerpen

bewoner(s): Lyske

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is gewoon de keuken, maar tegelijkertijd ook de doorgang naar de eet- en woonkamer. Daarom is de keuken erg huiselijk. Omdat ie zo smal is, hebben we hem zo praktisch mogelijk gemaakt: alles wat we nodig hebben zit er in, maar niet meer dan dat. Toch kan ik er gemakkelijk voor tien personen feestelijk koken.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 2014, Ikea. De kast is eerder gekocht en was een whopping € 65.

vaatwasser: weet niet

koelkast: Liebherr

oven: weet niet

fornuis: weet niet

afzuigkap: weet niet

tips: Waarom zou je keuken eruit moeten zien als een steriel laboratorium?

Omschrijving

omschrijving

Voordat de keuken erin zat, was dit een wasruimte. Binnen een paar weken hebben we deze keuken ontworpen en laten plaatsen. De kast hadden we al. De keuken zit er nu vier jaar in, en past in het huis alsof ze er al decennia in zit. Dat is goed, want ook de rest van het huis is op deze tijdloze, vintage manier ingericht.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!