WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Lucienne Slijkhuis in Abbenbroek

waar: Abbenbroek

bewoner(s): Lucienne Slijkhuis

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is voor ons de plek waar we een wijntje drinken, een tijdschrift lezen met een kop thee, huiswerk, met elkaar eten en koken. een heerlijke plek.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is gekocht in april van dit jaar bij KOAK Design. zij maken gebruik van de basis keuken van Ikea en maken zelf de fronten van de keuken. ook het betonnen aanrechtblad wordt in hun opdracht gemaakt.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: verdiep je vooral in de materiaalkeuze. bijvoorbeeld een betonnen aanrechtblad vereist wel de nodige onderhoud. dit om vlekken te voorkomen. verder is het goed om je ruim te orienteren. er is in de prijs ook vaak veel verschil.

Omschrijving

omschrijving

wij zijn trots op de keuken. het was eerst een schuur zonder ramen. vooral de balken en de hoogte van de ruimte (3,5 meter) vinden wij mooi. de ruimte is goed ingericht. daarvoor is de balk in het midden van de ruimte geIntegreerd in het betonnen aanrechtblad. alle comfort.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!