WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Luc van de Wiel in Diemen

waar: Diemen

bewoner(s): Luc van de Wiel

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Met de juiste apparaten is koken een genot, net veel plezier worden de heerlijkste gerechten bereidt.trots ben ik op

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is in september 2016 gekocht bij Duitse Keuken Import in Hoofddorp en in mei 2017 geleverd. Wij hebben met de levering gewacht omdat de kookplaat die wij wilde toen pas werd uitgebracht. De keuze voor Siemens apparatuur kwam na een bezoek aan het Inspiratiehuis 2020.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Koop de keuken die je op voorhand in gedachte en laat je niet gek maken door verkooppraatjes van de keukenverkoper. Noem ook nooit het budget wat je in gedachten hebt maar geef aan wat voor keuken je wil en welke functionaliteit voor jou belangrijk is.

Omschrijving

omschrijving

Trots ben ik op het feit dat ik de keuken zelf heb geplaatst en dat hij precies zo is geworden zoals wij ons hadden voorgesteld.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!