WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Lotte van Rosmalen in Den Bosch

waar: Den Bosch

bewoner(s): Lotte van Rosmalen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is de eyecatcher van het huis. Iedereen die binnenkomt wordt gelijk gedreven naar de ruime en lichte keuken in de aanbouw van het huis. Door twee grote ramen en een deur naar de tuin, en ook nog eens een dakraam, is de keuken altijd licht. Wij houden van zwart en in combinatie met het eikenhouten werkblad, zijn de zwarte kasten prachtig. De handvatten zijn zwart staal, subtiel. Ook een zwarte oven en afzuigkap. De zwarte elementen komen terug in het huis, zoals in de wc, trap, badkamer. `s Avonds zitten we graag aan de bar met een wijntje. Een iemand kookt en we kletsen erop los. De twee barkrukken met zachte leren zitting zijn comfortabel. De borden en glazen staan niet achter dichte deurtjes dus je kan overal gemakkelijk bij. Met het uitzicht op de tuin, voelt de keuken nog groter en in direct contact met de natuur. Deze keuken is kortom genieten!

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Ikea in maart

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Onze aanrader: de IKEA keukenontwerptool. We hebben de hele keuken zelf ontworpen zodat hij precies past in onze ruimte. Bedenk daarbij hoe je de keuken gaat gebruiken. We hebben bewust gekozen voor een eetbar, omdat we het heerlijk vinden om in de keuken te hangen tijdens het koken en uit te kijken over de tuin. Laat de tegelwand vervolgens zetten door een professionele tegelzetter voor een professionele finish.

Omschrijving

omschrijving

Ik heb een mooie video gemaakt van de keuken: https://www.youtube.com/watch?v=Zj5YitpzErU

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!