kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Lisette van der Meer-Schon in Capelle aan den Ijssel

waar: Capelle aan den Ijssel

bewoner(s): Lisette van der Meer-Schon

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Toen wij opzoek gingen naar een gezinswoning zijn wij meteen verliefd geworden op deze keuken. Wij gaan vanuit een klein appartement verhuizen naar een prachtige huis met eindelijk genoeg ruimte om etentjes te geven voor familie en vrienden. Lekker lang tafelen, en niet meer zo naast elkaar gepropt met borden op schoot, ook al heeft dat ook wel z`n charmes ;) . Laat september maar komen, wij hebben super veel zin om hier te gaan wonen, en kunnen nog niet geloven dat deze keuken echt van ons is!

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keuken is in 2016 geplaatst door de vorige eigenaars en wij zijn er ontzettend blij mee. Wat een plaatje. Wij hadden nooit verwacht dat we een huis zouden vinden/kopen die aan alle eisen voldoet en waar we deze prachtige keuken in zit.

vaatwasser: weet niet

koelkast: weet niet

oven: weet niet

fornuis: weet niet

afzuigkap: weet niet

Omschrijving

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!