WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Lisette in Veenendaal

waar: Veenendaal

bewoner(s): Lisette

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is het hart van ons huis! Met liefde ontworpen en geplaatst. Beetje van ikea en het betonnen werkblad en prachtige schouw gemaakt door mijn man Arco! De keuken kijkt uit op onze heerlijke tuin, openslaande deuren geven je het gevoel al buiten te leven ook al zitten we binnen. In deze keuken borrelen we met vrienden, koken we heerlijke maaltijden, drinken we uren koffie en worden gesprekken gevoerd. Huiswerk gemaakt door de kinderen en spelletjes gespeeld...kortom verliefd op dit fijne plekje waar we nu een jaar wonen♡

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is van ikea. Gekocht in juni 2017. En het blad en schouw is zelfgemaakt.

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Wij zijn zo ontzettend leuk en goed geholpen bij Ikea dat ik echt iedereen kan aanraden om daar een keuken uit te zoeken.

Omschrijving

omschrijving

Ben vooral heel trots dat we zo`n leuk team zijn ( Arco heeft gouden handen en maakt zo ongeveer alles wat ik dan bedenk) vooral de schouw boven het kookgedeelte zo mooi geworden

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!