WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Lisette in Ermelo

waar: Ermelo

bewoner(s): Lisette

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Met onze eetkamertafel vlak voor de keuken is dit wel het hart van ons huis. Ik ben dol op koken en daarmee wordt vooral het fornuis veel gebruikt, er passen wel zeven pizza`s tegelijk in!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de keuken zelf bedacht en hebben `aannemertje` gespeeld door alles overal en nergens vandaag te halen. Keukenkastjes van Ikea, oven uit Engeland, apparatuur van internet, aanrecht uit Ridderkerk, greepjes en planken weer ergens vandaan... Uiteindelijk is het een bij elkaar geraakt zooitje waar we hartstikke blij mee zijn!

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Met een beetje creativiteit en verbeeldingsvermogen hoef je niet naar een dure keukenzaak, maar kun je zelf je eigen droomkeuken samenstellen.

Omschrijving

omschrijving

We hebben een nieuwbouwwoning waarvoor we zelf de keuken mochten inbouwen. Als eerste hebben we een fornuis gekocht; we waren op slag verliefd op deze klassieke beauty van het Engelse merk Stoves. Daaromheen hebben we zelf de keuken samengesteld en bedacht, dat was een flinke puzzel. Mijn vriend heeft de keuken samen met zijn vader zelf samengesteld en ingebouwd. Cognac leren greepjes van een jong ontwerpstudio en de planken van Woodend geven smoel aan de keuken. Ons eigen maatwerkkeuken dus, en helemaal naar ons zin!!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!