WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Lindsay Stroet in Blokker

waar: Blokker

bewoner(s): Lindsay Stroet

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is echt het hart van het huis. De eettafel staat er daarom ook recht tegenover. Wij koken veel en graag, en zelf bak ik ook veel. We vinden het heel gezellig om samen in de keuken te staan, de kinderen zijn er ook steeds vaker in te vinden.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keukencentrum Stedebroec, 2013

vaatwasser: anders

koelkast: anders

tips: Durf! Je doet een flinke investering dus zoek iets wat je zelf écht mooi vindt.Bij de grote keukenboeren liepen we elke keer hardhollend de deur uit, kijk ook eens bij de kleinere lokale bedrijven. Die hebben meer tijd voor je en kunnen vaak ook meer met je budget dan je voor mogelijk houdt.

Omschrijving

omschrijving

Onze keuken staat er ondertussen al 5 jaar in en nog steeds voelt het als nieuw.
We zijn blij dat we in een relatief kleine ruimte echt een statement hebben kunnen/durven neerzetten door voor een donkere keuken te kiezen, met een opvallend fornuis. We vinden dat echt sfeer geven.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!