WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Linda van de Braak-Seuters in Lochem

waar: Lochem

bewoner(s): Linda van de Braak-Seuters

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik kook erg graag en kijk graag de keuken in wanneer ik aan het werk ben of zit te tafelen. De keuken staat in verbinding met het hele huis, we hebben daardoor altijd contact met elkaar. Het creëert ruimte en rust.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In juli 2017 kochten we deze woning. De woning werd verkocht met de mogelijkheid dat de verkopende partij de boel kon aanpassen. Wel enigszins op de voorwaarden van de aannemer... We konden tot op zekere hoogte dingen aangeven... daarin werden we helaas niet goed bijgestaan en missen we hier en daar kwaliteit. Dat is echt balen. En...dat doen we ook nooit weer... een wijze les ;-)

vaatwasser: Zanussi

koelkast: Zanussi

oven: Zanussi

fornuis: Zanussi

afzuigkap: Zanussi

tips: Kijk naar wat je het liefst doet in de keuken. Wat je in de toekomst zou willen en houd daar ruimte voor. Denk logisch na en efficient. Een keuken kan nog zo mooi zijn, maar je moet er ook in kunnen werken. Goed materiaal is de helft van je gerecht! Begin met een basis, de rest komt vanzelf

Omschrijving

omschrijving

Ik had achteraf wel wat dingen anders willen indelen. Maar nu ben ik nog veranderlijker dan het weer… en ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden of de ideale oplossing. Ik ben nogal druk en chaotisch, dus het is prettig om rust om me heen te creëren.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!