WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Linda in Made

waar: Made

bewoner(s): Linda

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De plek om lekker te koken, maar ook om gezellig een borreltje te drinken aan het kookeiland

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Erbee keukens in Nuenen, juni 2018

vaatwasser: ATAG

koelkast: ATAG

oven: ATAG

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Zoek online op sites als pintrest naar wat je echt mooi vind maar ga ook zeker in winkels kijken. Iets wat er mooi uit ziet op de foto is niet altijd wat je verwacht. En als je een nieuwe indeling neemt teken dit dan een keer uit op de vloer zodat je echt een gevoel krijgt hoe het in de ruimte past. Daarbij vind ik de Bora en Cooker echt een aanwinst.

Omschrijving

omschrijving

Vooraf wisten we al dat we een zwarte keuken wilde. We hebben veel keukens bekeken, maar we vonden niet precies wat we zochten. Toen we deze keuken tegen kwamen waren we er allebei meteen verliefd op. De mat zwarte kastjes zijn van een materiaal gemaakt dat zacht aanvoelt en een luxe uitstraling heeft. Daarnaast wilde we nog wel wat warmte toevoegen door de hoge kast en de bar in houtmotief te laten uitvoeren. De keuken is daarnaast voorzien van een Bora afzuigsysteem wat er voor zorgt dat we geen afzuigkap nodig hadden. Ik zou niets willen veranderen aan onze keuken.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!