Keuken van Linda in Made

waar: Made
bewoner(s): Linda
welke stijl omschrijft jouw keuken het best?: industrieel
hoe belangrijk is jouw keuken?: De plek om lekker te koken, maar ook om gezellig een borreltje te drinken aan het kookeiland
inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s), anders
waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Erbee keukens in Nuenen, juni 2018
vaatwasser: ATAG
koelkast: ATAG
oven: ATAG
fornuis: anders
afzuigkap: anders
tips: Zoek online op sites als pintrest naar wat je echt mooi vind maar ga ook zeker in winkels kijken. Iets wat er mooi uit ziet op de foto is niet altijd wat je verwacht. En als je een nieuwe indeling neemt teken dit dan een keer uit op de vloer zodat je echt een gevoel krijgt hoe het in de ruimte past. Daarbij vind ik de Bora en Cooker echt een aanwinst.

omschrijving

Vooraf wisten we al dat we een zwarte keuken wilde. We hebben veel keukens bekeken, maar we vonden niet precies wat we zochten. Toen we deze keuken tegen kwamen waren we er allebei meteen verliefd op. De mat zwarte kastjes zijn van een materiaal gemaakt dat zacht aanvoelt en een luxe uitstraling heeft. Daarnaast wilde we nog wel wat warmte toevoegen door de hoge kast en de bar in houtmotief te laten uitvoeren. De keuken is daarnaast voorzien van een Bora afzuigsysteem wat er voor zorgt dat we geen afzuigkap nodig hadden. Ik zou niets willen veranderen aan onze keuken.

Vorige artikel Volgende artikel

Laat jouw keuken zien

Upload jouw foto's

Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties