WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Leonie Vogel in Oudewater

waar: Oudewater

bewoner(s): Leonie Vogel

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Stoere keuken landelijk maar ook industrieel en beetje Scandinavisch. Maar vooral erg pracktisch en fijn. Heerlijk licht plekje om de dag te beginnen

inspiratie: social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Zelf ontworpen en door interieur bouwer laten maken Samen met hem eea bedacht Oven en fornuis is van stoves (3 ovens in een!)

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: Siemens

tips: Zorg dat je keuken praktisch is Zoals koken en spoelen naast elkaar. Zorg dat je voldoende ruimte hebt om te “snijden” en bereiden. En dat het makkelijk schoon te maken is. En oja goeie verlichting. Ook ben ik van mening dat je beter iets meer kan uitgeven. Als dat binnen je budget past. Want je gebruikt de keuken dgls dus het moet goed “spul” zijn.

Omschrijving

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!