WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Leonie in Enschede

waar: Enschede

bewoner(s): Leonie

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is de plek in huis waar lekker gekookt en gegeten wordt. Daarnaast is het een plek voor gezelligheid en goede gesprekken aan de keukentafel.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keuken is samengesteld in 2016 en geplaatst in 2017.

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Denk goed na wat je prettig vind in de keuken, waar/hoe sta je te koken, moeten bepaalde apparaten dicht bij elkaar en bezuinig niet te veel op appararuur. Verlichting is ook belangrijk om over na te denken.

Omschrijving

omschrijving

De keuken is wit, greeploos en met een marmeren keukenblad. Omdat de keuken wit en strak is heb ik gekozen voor een klassieke visgraat vloer. Deze combinatie maakt het geheel gezellig en warmer. Ook een lichtgrijze kleur op de muur maakt het geheel van de keuken minder strak.
Op termijn wil ik nog witte (matte) tegeltjes op de achterwand (van keukenblad tot plank met spotjes).

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!