WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Leonie in Dalen

waar: Dalen

bewoner(s): Leonie

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De nieuwe keuken is de belangrijkste ruimte in ons nieuwe huis. De droom om een fijne woonkeuken te hebben komt door deze verbouwing uit! Heerlijk borrelen, tafelen, kletsen! Ik kan niet wachten tot het zover is. :)

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Afgelopen januari bij Keukenland.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Whirlpool

tips: Bepaal eerst je wensen. Wat voor indeling en apparatuur heb je nodig. Kijk daarna naar de stijl en de materialen. En ga niet altijd voor safe (showroommodel). Een eigen samengestelde keuken is veel persoonlijker!

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op de gekozen materialen van de keuken. We wilden een moderne strakke keuken. We houden van klassiek (jaren 30) en industrieel. Dmv van beton witte kasten en een marmer look blad, een visgraad houten vloer en stalen schuifdeuren wordt het straks onze droomkeuken!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!