WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Laura Nomen in Kampen

waar: Kampen

bewoner(s): Laura Nomen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In het midden van het huis zit onze keuken waar je, als je naar boven kijkt via een atrium door het glazen dak naar buiten kijkt. Dit is het plekje waardoor ik verliefd werd op het huis en dacht: hier wil ik wonen!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken zat al in ons huis toen we deze eind 2017 kochten. 1 maart 2018 hebben we de sleutel gekregen en het verder naar onze eigen smaak ingericht.

vaatwasser: anders

koelkast: Samsung

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: ATAG

tips: Laat je goed inspireren door allerlei verschillende stijlen/ideeën. Normaal gesproken had ik misschien niet snel voor een zwarte keuken gekozen, maar nu in het totaalplaatje vind ik het prachtig en zou ik niet anders willen!

Omschrijving

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!