WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Laura in Herten

waar: Herten

bewoner(s): Laura

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Dankzij het stukje bar, het schiereiland en de open keuken ontstaat er veel contact met de rest van de kamer. Het is een echte leefkeuken geworden waar we heel graag zitten!

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Uniek Keukens te Roermond. Rond januari/februari 2018.

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Blijf in gesprek gaan met de keukenzaak, vraag hen om tips (zij zijn de experts!) en wees niet bang kritisch te zijn. Uiteindelijk ben je blij met alle bijstellingen en aanpassingen aan je keukenontwerp en heb je je droomkeuken in the pocket!

Omschrijving

omschrijving

De keuze voor zwart mat i.c.m. wit mat en hout zorgt voor een hele mooie mix van kleur en materiaal. Er is goed nagedacht over een praktische indeling zodat de keuken écht tot z’n recht komt. Voor in de toekomst: een extra barkruk van Hay.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!